den är rättad....

....nu väntar jag bara på mailet som meddelar hur resultatet har utfallit. Eftersom att A är iväg och jobbar i sin tjusiga skjorta så har jag free access till datorn och m a o internet. så jag kollar min mail ungefär 5 gånger i minuten. minst.

Vid fem ska jag ta bussen, själv, ner till stan för att möta upp bästa A för en liten repa (?) på stan som avslutas med lite mat. Det blir bra så, en lugn, skön, mysig och julig helg i KARLSTAD (där solen faktiskt sken idag)

So long!
/J (som MÅSTE kolla mailen)

Jag. en periodare.

Jag skulle nog kunna kalla mig en periodare. Jag tröttnar relativt snabbt på saker. Någon gång tidigare skrev jag att allt är en tävling och så länge som jag ser det som en tävling tröttnar jag inte, men när tävlingsmomentet försvinner så försvinner motivationen att fortsätta. However, människor som bloggar en aning mer seriöst än jag skulle nog, om de var mig, skriva att de hade bloggtorka nu. Men eftersom att jag är föga seriös med detta (okej, jag är en periodare även när det gäller bloggeriet - jag menar 100 inlägg på mindre än en månad och nu väldigt väldigt få).

Nu är det kanske dags att se en tävling i en rad moment i min vardag. Let's the game begin!

/J

Antingen eller

För några år sedan var min favoritsysselsättning att leka en lek som heter "antingen eller". Det är ungefär så jag känner nu. Antingen eller. Det är det som är the big fuckin' question.

Ciao!


long time since

klockan är runt sju på kvällen och med tanke på min hutlöst tidiga uppstigning imorse är det mer än ok att gå och lägga sig redan nu. Om jag dessutom adderar att jag är hög på ipren så borde inte beslutet vara speciellt svårt.

På torsdag åker jag till Karlstad. Kan vara det bästa på länge.

So long!
/J

sex minuter

jag räknar ner minuterna.

/J (som förvånas över att jag fortfarande är full)

veni.vidi.vici

vi säger så.

/J

Jag fick låna en ängel

heter teet som jag hittills druckit tre koppar av idag. (och fler lär det bli)

väntar på J som jag skall sällskapa med till trädgårdsgatan för att fylla upp förrådet inför imorgon och sedan blir det en sväng ner på resecentrum och fixa och trixa lite med tågbiljetter den 5 december.

So long!
/J (legally blonde)

27 timmar

är allt som är kvar. plus skrivtiden.

/J

(ostron kan faktiskt vara meningen med livet - det bästa Per Bjurman någonsin sagt)

jag ser rött

och det är inte något bra.

/J

Hur fasen tippar man?

Total okunskap på området rörande att tippa på matcher. Skulle tippa på lsk-bp men det blev inget med det. F trodde på 3-1, pappa på 0-2 och jag tror på vinst med mål från Smylie. Jag tror på en glad powerwalk med O sedan efter matchen.

Au revoir!

lördag=bakdag

läste i A:s blogg om att hon viker lördagen åt att baka och jag måste säga att det inspirerade mig. Ska precis springa iväg till ica och handla det som behövs för att baka både det ena och det andra.

Har lyckats knåpa ihop svar till en hel tenta idag och det borde inte gå käpprätt på onsdag. B eller C tror jag på. (men naturligtvis hoppas jag på ett A och håller jag mig bara fokuserad, koncentrerad och är noggrann så borde jag kunna skriva mig till det också.)

Nej, dags att baka.

Au revoir!

Fanfanfan

totalt misslyckat känns det att gå ner till tvättstugan med psykat mycket tvätt och inse att tvättiden var igår. Fan!

/J
(som lyssnar på lite Thåström för att allt skall kännas lite bättre)

viktiga nittio minuter

Alla som är från samma ställe som mig förstår vad jag menar med min rubrik. Sitter som på nålar och betraktar kitic, smylie, burns, kondoponi och, inte att förglömma, snyggrickard (och de övriga lagmedlemmarna).

Ciao!

So much more

Ska snart kila iväg på ett möte med styrgruppen för Spring Inspiration Day borta på IHH. Idag har jag fått tentapluggat endel. Sitter med två föreläsningar i legal english och försöker få ordning allt för att därefter skriva en lämplig sammanfattning på mina små rosa lappar.

Imorgon skall jag göra min första ex-tenta och se hur det går. På eftermiddagen blir det träning med O och efter det middag och mys framför Idol i vårt, snart, gemensamma hem!

So long!
/J

En bild säger mer än tusen ord?!

kan kanske vara en av de mest välanvända klyshorna som sägs. Men efter att ha kikat på lite olika bloggar så är det återkommande just BILDER. kanske skall jag ta tag i det och börja lägga ut lite bilder. inte ikväll blir mitt direkta svar, men snart kanske.

Ord som sammanfattar dagen är: feber. rosa lappar. mjukis. tankar.

So long!
/J (som nynnar med i allt Brett Dennen någonsin gjort)

M - observera att det är onsdag och jag inte dricker vin/öl/cider/champagne/shots/sprit. Jag tyglar mig. Det börjar bli tråkigt.

Dagens suffle...

...är Hanna av Melissa Horn. Den är som Roy Anderssons film En kärlekshistoria (enligt mig en av världens bästa filmer). Skör. Ärlig. Vacker.

(Så ens egna kärlekshistoria skall vara?)

/J

Ge mig en ny juli

Konstig dag idag. Var superpigg imorse och sedan efter lunchen orkade jag knappt sitta upprätt. Efter 6 timmars feberfrossa orkade jag tillslut sitta en liten stund. Återkommer imorgon med förhoppningsvis lite bättre uppdatering från tentaplugget. (Dock är det inte vidare läsvärt och därmed borde jag låta bli att uppdatera om det)

Nu blir det varm choklad och sedan beutisleep.

So long.

(återkopplar till rubriken en annan dag)


Cause I love you

Dagens suffle är f.ö. Eskobar feat Heather Nova med Someone new. Lyssna här: http://www.youtube.com/watch?v=4rayIckOBmo och njut.

/J 

I never loved nobody fully

Hittade en ny vän på flyget mellan sthlm och jkpg igår. Simon, 5 år.

Ciao!

welcome to Stockholm, Arlanda

1 av 3 timmar på arlanda är gångna. Om ytterligare 3 timmar är jag hemma och har packat upp min 16,1 kg (!) tunga väska. Är egentligen för tentastressad och för forumtrött för att orka blogga så vi sätter punkt här.

So long!
/J


RIF i Umeå - the place to be

Det är ungefär så jag har beskrivit RIF för mina vänner här i jönet.

Nu ska jag kila iväg en sväng till skolan och skriva ut lite papper och sen förbi Svanströms och köpa lite roliga papper till mitt tentaplugg. Om två timmar kommer taxin och hämtar mig. Och sisådär 4,5 h senare är jag i Umeå.

So long!
(och nej, jag har inte packat klart - vad tror ni om mig?)

Sa någon virrpanna?

Idag har jag glömt och kommit på saker om vartannat. Det tror jag tyder på en aning för gedigen att-göra-lista.

Men nu, äntligen, kan jag lägga mig i soffan med en kopp varm choklad och en ostmacka och se på Grey's Anatomy och bara varva ner.

Hörs imorgon!

/J

Upptagen

ett ord säger allt.

so long!


Head of fashion

Tisdag kan vara denna veckas lyckodag!
Jag ska snart strax springa iväg och kika på mitt nya hem. har lovat pappa att fota och mäta. Och tidigare idag var jag på en intervju där jag fick reda på att jag, tillsammans med en annan tjej, innehar titeln "Head of Fashion" på IHH:s Spring Inspiration som är en STOR modeshow (det är sveriges tredje största)

Gotta run!

Ciao!

stuvade makaroner och en enorm saknad

jag äter stuvade makaroner och köttbullar till lunch och saknar min A mer än någonsin. Jag kommer så väl ihåg de gångerna A lagade stuvade makaroner i växjö och jag alltid fick diska (den som inte lagade maten fick diska) den brända kastrullen.

Det var tider det!

/J

I väntan på en lång, kall vinter

måndag den 3 november och det offentliga startskottet för tentaplugget har ljudit. Gissar att det kommer bli en fasansfull hets på ihh från och med nu. Har hört talas om att grupprum är bokade sedan länge. På ett sätt känns det skönt att jag lämnar stan på torsdag för att åka norröver.

Hur som helst, klockan börjar närma sig kvart över sju och jag borde packa väskan för att bege mig till biblioteket och den tysta läsesalen. Efter lunch skall J och jag gå igenom seminarieuppgiften som sägs vara den svåraste hittills. (Personligen kan jag då säga att metodseminarium 3, det absolut sista, är det mest komplexa av de 12 seminariumen vi har haft under denna kurs)

O tipsade igår om ett jobb på mässan nästa vecka som lät väldigt intressant!

Nej, i'm off.

Ciao! 

solen i ögonen

en promenad runt ön hann jag med innan jag, impulsivt, åkte till göteborg för att hoppa på tåget till jönet. En snabbvisit hemma, men ack så mysigt det var. Tack girls!

Väl i jönet möttes jag upp av O på tåget och vi drog en repa förbi ica och inhandlade tomatsoppa och daimglass. Det blir en lugn och skön söndagskväll. Dessutom komponeras glassen med "Step up 2" kan det bli en bättre avrundning av hela veckan? Nej, skulle inte tro det!

Ciao!


Ett speciellt lugn

det är skönt att komma ifrån jönet och den hets som finns där. Det är en speciell hets där, inte alls som den i stockholm. Utan en oskälig hets (till allt!)

hemma infinner sig ett lugn. man promenerar, eldar i braskaminen, ser på tv, läser böcker (dock kursrelaterad) är med vänner och varvar ner.

Nej, lite mer soffhäng kanske?

Au revoir!

Lördagens soundtrack

Imorse återupptäckte jag en helt fantastisk låt med Jens Lekman. Så skör. Så vacker. (Tänk dig Roy Anderssons "En kärlekshistoria" fast i låtform)  

Igår var en bra dag innehållande; hemresa, långlunch med girlsen och R, födelsedagskalas och sedan avrundades allt med  halloweenmys hos familjen Schütz-Fransson.

Idag blir det en promenad runt ön och lite, lite, plugg.

So long!

RSS 2.0