Dagens lärdom....

...är att man ALDRIG skall bära en 4-lådig Malmbyrå nedför en vinkeltrappa. själv.

Det är dömt att misslyckas. och då är det antagligen bevisat att jag har mer vilja än vett.

/J (som undrar om det skulle klassas för självmord om jag dör efter idiotin?)

Happy Birthday!!

It's my happy B-day!

/J (som fortfarande tycker det är lika roligt att fylla år)


Svart och vitt inte svart eller vitt.

En favorit till mig, RPK, skriver att dennes blogg handlas om följande:
Glädjerus, tankar, reflektioner, anteckningar, inspiration och ventil för frustration. I svart och vitt, inte svart eller vitt.
Den sista meningen är enligt mig genialisk. (Detta beror säkerligen på att jag är en sucker för vältalighet - nörderi på en hög nivå)

Nej om jag skall ta och döda alla bakterier med whiskey, sprite och lime. (fantastiskt trött på min förkylning nu!)

Ciao!
/J

Sleight of hand and twist of fate

ikväll har varit en märklig kväll. faktum är att det senaste dygnet har varit rätt uppseendeväckande. Det hela började med en situation som nog inte skulle kunna få mig att care less (eller bara känna mer avsky?) Sedan en konstig önskan. Därefter en, alldeles för, lätt tenta i arbetsrätt. en promenad hem med sju (!) stopp p.g.a. overkligt tung väska. en timmas powernap, som blev till två (oj, nu börjar det låta som låten jag en gång skrev) preparty hos N där en kille tyckte det var oerhört intressant att tala med mig om var min kväll skulle sluta (det visade sig att vi var kursare och han kunde bokstavera hela mitt namn, scary!)

Dagens suffle ur iphonen är, utan tvekan, with or without you med u2.

So long
/J - I can't live with or without you

Dagens bästa...

....eller rättare sagt veckans bästa!

jag tillbringar resten av kvällen i ett lyckorus. Tack S!

/J

I know that I just don't need this

Någon gång för längesedan tror jag att jag gillade någon. men det visade sig bara vara vacker luft.

So long fuckers!
/J

When everybody else refrains my uncle Jonny did cocaine

Alla 26 rättsfall är genomlästa och sammanfattade i var sitt rättfallsreferat. hurra! Imorgon när jag anländer till jönet blir det först en lunch och därefter mer tentaplugg i form av gamla tentor. (det går bra nu, kompis det går bra nu.)

Imorgon 8.03 tar jag tåget tillsammans med L. Underbart att slippa åka själv:)

Dags för lite kvalitetstid med H&H. (Det sägs att jag ska spöa dem i bowling!)

So long!
/J - som om 22 dagar flyttar in i min fan-tastiska lägenhet på Kålgårdsgatan 7, wihoo!

febril aktivitet?

Inte för att jag har varit speciellt duktig på att uppdatera, men bättring är förhoppningsvis påväg. Efter tentan nästa fredag skall det förhoppningsvis bli lite mer tid över till att rapportera, eller bara spotta ur mig strunt.

okej, nu tänker jag efter och inser att detta kanske först sker i februari. råkar nämligen har tillräckligt att göra fram till dess; möten, avskedsfest, tandläkarbesök (tro mig, det är ett projekt utöver det vanliga!) plugg, träning, utflytt&inflytt, ett par vändor på ikea och motsvarande butiker samt ett födelsedagsfirande av moí!

So long!

Kålgårdsgatan 7

Okej, jag vet att det är nytt år ochsådär. men i couldn't care less. för just nu händer det för mycket. förutom det vardagliga med böcker som läses, arbeten som skrives, mail som skickas, papper som sorteras (ska jag fortsätta mer?) så har jag flyttat och skall snart flytta. igen. (antar att mina vänliga päron är lagom lyckliga över det, men det är väl sådant päron skall vara till för - se till så sina små SÖTA fågelungar lär sig flyga med egna vingar) Min nya lägenhet, den jag snart ska flytta till, är helt underbar. nybyggd. ljus. perfekt läge. trevlig innergård. (snygga grannar blir bara ett plus!)

Jag återkommer.(förr eller senare)

Au revoir!

RSS 2.0