The passion's there so it's got to be right, right?

sitter i mitt flickrum hemma hos föräldrarna på kusten och kommer på mig själv att längta till sommaren.(dådetinteärlikakalltattspringaute)

Kvällen blev aningen mer dramatisk än vad jag hade förhoppningar om. Ett par timmar på akuten genererade i några smärtstillande och inflammationshämmande tabletter och jag känner mig mer än redo för lite skidåkning.
Med tanke på att jag, som rätt ofta, har förfärligt lite att knappa ner så sätter jag punkt här.
Godnatt
/J (som längtar efter tårtkalaset!)

vacker luft

Dagen har komponerats med en förfärlig huvudvärk, trevlig sconesbjudning, alldeles för mycket tid att tänka och vinterstudion. Medandraord en söndag som är svår att klaga på, med vissa undantag.
Om exakt 7 dagar fyller jag år. För ett år sedan flyttade jag in i min (alldeles för fina?) lägenhet och förbannades över ett onödigt "grattis-på-födelsedagen"-sms. och det är märkligt hur de få orden kan få mig upprörd 358 dagar senare.
Åker till kusten imorgon, för att göra en mellanlandning innan resan tar mig, med sällskap, vidare till Sälen för ett veckoslut bland granar, snödrivor, jäger, stickade mössor, varm choklad och ostsmörgåsar (okej, den hemmalagade pizzan på Mezzo).
Jag borde packa, men med tanke på min svåra ångest relaterat till den aktiviteten skjuter jag nog på det tills imorgon. ovanligt.

/J
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

RSS 2.0