Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Vår. Vänner. Rosé. Bubblande bubbel. Skratt. Lunch ute i solen. Impulsiva beslut. Tårar för hemlängtan. Tankar på nästan bortglömda vänner som stod mig närmare än vad jag själv gjorde . Mer tårar. Huvudvärk som behövde sovas bort. En cykeltur i kvällssolen precis innan det blev för kallt för att cykla utan jacka. Fler än många glas saft. Ett planerat ivägrymmande till Uppsala på fredag. (Ett desperat försök att förtränga den ångest som gör sig mer än påmind just nu?) Ännu mer hemlängtan. Fler tårar.
/J

Before you say goodbye leave the bourbon on the shelf

Har ägnat morgonen och förmiddagen åt nödvändigheter samtidigt som jag lyssnat på the killers vilket, i ärlighetens namn, var aplänge sedan jag gjorde senast. (Typ som jag och S konstaterade att det var, nästan förfärligt, länge sedan vi lyssnade på LW) och ja, det känns som det måste bli en ändring på detta!
Har sedan i fredags varit förfärligt sugen på att dricka vin med de bästa av tjejer och trots det faktum att jag, imorgon kl. 10:00, har opponeringstillfälle 1 kommer jag besöka både studentpuben och caj. Det är vår och livet och allt annat är lättare än sockervadd!
Åker hem till kusten och mina beloved parents imorgon. Funderar på att ägna söndagen till att äta lax och glass och hänga med nära&kära. (Sissy&Baz lsk över helgen?)
/J
som lovade underbara A, som jag dessutom ska möta upp på en bättre uteservering inom en timma, att försöka skriva mer frekvent efter påmaningen det är precis vad man behöver läsa i dessa tider så skriv gärna mer!:)

Never regret something that once made you smile

Jag vill lära mig laga pannkakor. Jag vill dricka rosé på en uteservering. Jag vill sitta på en balkong, långt efter det att solen har gått ner, och dricka rödvin med mina flickor. Jag vill dansa på klipporna i Smögen utan skor en varm natt i juli tillsammans med honom. Jag vill vakna efter att ha sovit en natt i en hängmatta. Jag vill fylla min pundarkvart med människor som just där och då har den bästa av kvällar. Jag vill bli väckt av att solen skiner in genom min franska balkong. Jag vill skrika mig hes till den låten. Jag vill gå barfota i sommargräset. Jag vill packa en väska och gå ned till vår brygga. Jag vill grilla. Jag vill afterworka varje dag, bara för att det är sommar. Jag vill leva på jordgubbar och rosé (och en och annan seamanshot). Jag vill springa runt med bara ben. Jag vill åka båt och känna saltvattnet skvätta mot min hud. Jag vill ligga på soldäcket och gå igenom nattens galna upptåg med mina vänner. Jag vill gå på efterfester i Smögen och inse att enda sättet att ta sig hem är med taxi. Jag vill ligga på en filt i en park och äta jordgubbar med alla mina vänner. Jag vill vara på det där utestället där de alltid har happyhour för mig. Jag vill springa kapp med alla barn på Liseberg. Jag vill gå långa nattliga promenader genom stan med honom. Jag vill äta räkor på en klippa i Smögen. Jag vill spela oseriösa rundor med golf. Jag vill få fräknar på min näsa. Jag vill glida runt i Raybans och jeansshorts. Jag vill ha en ny juli.

/J

RSS 2.0