Put your phone down baby, cause' i've got something on my chest

Jag har alltid tidigare sagt att jag avskyr rean, men jag är beredd att omvärdera min åsikt. Dessutom är jag oerhört enig med dem som hävdar att man är förtjänt av ett glas vin efter (ellerunder) rea-shoppingrundan.
Har förfärligt nog inget mer att knappra fram här ikväll.
Over and out!
/J

Like Adam was to Eve, you were made for me

Sedan några år tillbaka har jag två stående önskningar på önskelistor till födelsedagspresenter och julklappar. Ett bibliotek och en park. Förhållandevis svårköpta presenter, men än är jag inte benägen att hålla med om att jag är kräsen som mina föräldrar brukar kalla mig. Jag hävdar, bestämt, att jag bör klassas som målmedveten.
Hur som helst, anledningen till att jag kom att tänka på mina två stående önskningar just idag var pågrundav att jag skulle ta mig an min boksamling hemma hos mina päron. Det skulle dammas och sorteras och trots att jag endast har två bokhyllor var det ett förfärligt slit. Dock slog det mig då att hade jag haft ett helt bibliotek hade det varit ett heldagsarbete, men den efterföljande tanken var att det hade det varit värt!
Nej, dags att återgå till att göra så lite som möjligt i min fåtölj och lyssna på Melody Gardot. magiskt.
/J

Ljug för mig älskling

Long time since.
men fantastiskt, eller kanske förfärligt(?) mycket har hunnits med. Bland annat en 2-veckors semester till värmen i Thailand, en veckas hysteriskt tentaplugg (vilket toppades med 24 timmars konstant pluggande) en bättre utgång, en resa hem till bästkusten, en mer än roande julfest (var det någon som sade rödtjut ur popcornskålen?) 20 timmars work, ett tandläkarbesök och sen promenader i vinterlandskapet och julklappsjakt bland resten av Sverige.
Återupptäckte TAW idag och blev genast påmind om varför jag är så fäst vid honom.
Nu slår vårens första regn emot taken
Jag står vid fönstret 
Som en vålnad
Den här stan är som ett pålagt skratt
Lika död, lika punktlig och lånad
En gång hade jag mitt kort i baren
I slippen mellan framgång och undergång
Mitt i ängslighetens största seger
Samförståndet och skvallrets knägång
Godnatt/J



RSS 2.0