yesyesyesyes!

det vankas en sälentripp i slutet av vecka 14.

jag gillar't!

/J

sportkommentatorer kan vara det roligaste. EVER!

De senaste veckorna har jag njutit av massor med vintersport. Och det finns inget roligare än sportkommentatorernas lysande kommentarer. Dagens roligaste är Jakob Hårds analys av Hellners chanser i dubbeljakten (Hellner har tagit rygg på Northugg); Där får du gärna ligga tills det är tio meter kvar för då FÅR du ligga före. - schysst av dig Hård!

Ciao!

I väntan på något som är allt annat än gott

Ibland får man reda på saker som gör en allt annat än lycklig. Det man möts av, efter underrättelsen, är en väntan på att något skall ta slut.

En smärta. En sjukdom. Ett liv.
 
Samtidigt som önskan att personen i fråga inte skall lida. inte skall ha ont. kommer tankarna att jag fortfarande önskar personen fortsatt livet. dock är frågan om ett liv som domineras av en smärtsam sjukdom är värt att leva?

/J - som, på något sätt, är övertygad om att personen i fråga får det bättre utan all smärta.

41 grader och jag är döende

Gårdagsnatten var långt ifrån lugn. in a bad way!
Efter att ha slumrat 6 timmar på eftermiddagen höll jag mig vaken till 21 för att huttrande krypa ner under två duntäcken och fortsätta huttra tills jag, för andra gången, vaknat och knaprat i mig febernedsättande. Först då slutade jag tokfrysa och nöjde mig med ett duntäcke. Sov vackert till klockan 10 för att pallra mig till skolan och genomlida en datalab. MammaMarit (nej, inte min mamma men en 40-årig kursare som har barn) hetsade att jag skulle gå hem och äta c-vitaminer och dricka apelsinjuice, vatten och honungste. Jag lydde hennes råd, minus c-vitaminerna, men mår fortfarande halvkasst. Inga 41 grader feber, men åtminstone 38.

So long!
/J 

happy (?) in pink

nu  vill jag inget annat än att åka hem och bli ompysslad. slippa alla måsten och bara sträckläsa gossipgirl (eller motsvarande chicklitt)

Nej om jag skulle läsa lite om beskattning på aktiebolag. (ni hör ju rolighetsfaktorn)

/J - som är klädd i rosa från topp till tå i sjukstugan


sjuk, sjukare, sjukast

okej, detta är långt ifrån lugnt. känns som att jag har ett rivjärn i halsen och febern är högre än vad som borde vara tillåtet. 
måste  klara mig igenom 2 timmar på skolan och sen hem och dricka te och äta c-vitaminer tills jag spyr. vägrar vara sjuk!

So long!
/J


minuter av mitt liv

jahapp. ny vecka. nya tag?

Har fått påtryckningar från olika håll om att jag uppdaterar för dåligt. Just nu känns det som att jag har ytterst lite att skriva, men snart kaske lite intressanta händelser inträffar. or not!

Jag återkommer, nu skall jag styra med alla morgonbestyr innan jag springer iväg till jobbet som börjar om 55 minuter.

Ciao!

materiell kärlek

haha, jag är faschinerad över att de senaste gångerna jag skrivit att jag har varit lycklig så har det varit kopplad till något materiellt. vad hände med mänsklig kärlek?

/J

You are the light

sitter vid mitt nya köksbord och har ett dumflin över mina läppar. den är min. och ingen kan ta den ifrån mig.

jag tror jag kan kalla det för lycka.

/J

RSS 2.0