happy in pink

sitter invirad i två rosa handdukar efter dagens skönaste dusch. O och N har precis lämnat mig efter det bästa Gossip Girl avsnittet för säsong 2. Vi tre är rörande överens om att Chuck Bass har en blick att dö för. Samt att han utstrålar en pondus som är sinnessjukt sällsynt (ja, jag försöker mig på en allitteration). Dessutom är Blairs kläder 2 die 4. Utan tvekan. Sammstämmigt säger vi: det är så man skulle klä sig varje dag i skolan!

Talade precis med älskade, älskade S. Hon är nog den som jag har flest nicknames på i min bekantskapskrets. Och det sägs ju att kärt barn har många namn.

Nej; dags att sova. Måste vara pigg och professionell imorgon.

Sweet dreams sweepies!

relevant tidsfördriv

torde vara Gossip girl avsnitt 5 på 2:a säsongen.

kvalitetstid väntar mao.

Det sägs att jag ska hetcykla i motregn till gymmet nu - spinning med O och N. Sweet

(sluta tänk på mig - jag avskyr hicka)


Gårdagens post

innehöll ett par intressanta brev från NK. ett kort från m&p och lite tidningar.  Det kan jag vara nöjd med (ja, som student är typ posten den roligaste kontakten med omvärlden, utanför skolan, man har)

Är åtminstone klar med pluggandet i skolan för idag (ja, det var endast för att jag vägrade gå ensam från biblioteket). Hela pluggsejouren avslutades med att O och jag löpte amok i studentbiblioteket. 

Jag måste verkligen läsa in mig på föregående års utvärdering av kursen Obligationsrätt med grundläggande juridisk metod 20 hp om jag skall kunna föra en vettig genomgång med ansvarig lärare för kursen imorgon bitti. Detta sägs vara min arbetsuppgift som huvudkursombud.

Over and out!
 

a negative dickhead just like you

sådär, superspeedad lunch hemma. Ska snart dyka tillbaka till biblioteket. Bara kolla mailen lite snabbt och skriva in de sista anteckningarna i ett word-dokument.

För er som varit med ett tag, innan jag bytte arena, vet mycket väl om mrX som jag kallade honom. Hur jag hade ångest över att han var komplexiviteten personifierad. Efter att ett resonemang först bland vänner och bekanta är vi överens om att han tyvärr måste frånträda sin roll som komplexivitetens konung. Sorry.

Jag skymtar solen ute.


en hallonsmoothie

och ett jympapass senare så är tisdagen igångkickad (vägra använda mellanslag för att undvika sär-skrivningar) Nu; frukost och dusch för att sedan möta upp O på högskolebiblioteket för effektiv pluggtid.

jag återkommet, ciao!
(och jag är nöjd med att mitt intryck på instruktören ledde till en intressant och givande konversation runt åtta-snåret)

tidigt!

klockan ringde 06:00 (!) vansinnigt tidigt om du frågar mig. Ska snart cykla iväg till gymmet för att träna jympa med O och ett par personer till. (tilläggas ska att både jag och O, sist vecka, kände oss brädade av de andra deltagarna - de är minst 55+)

Det känns som det blir en effektiv dag idag: Jympa på Friskis, förebereda seminariet på torsdag, luncha med O, läsa ut veckans aktuella bok, förbereda utvärderingsmötet med kursansvarig, se på Gossip Girl!

Måste kila, Ciao!

det sägs att ödmjukhet är en dygd...

...därför undviker jag att skriva hur det gick på mitt seminarium idag.
 







(De som var där vet vem som vann.)

livet är en tävling...

....och jag ska ta mig fan vinna!
Idag när jag cyklade kapp, med alla som cyklade från stan till torpa, tänkte jag på att allt här i livet egentligen är en tävling. vem som cyklar  snabbast, vem som svettas mest, vem som läser ut sin bok snabbast, vem som svarar bäst och svarar på flest frågor på seminariet i skolan. (Ni förstår principen)

Så, det jag vill säga är att jag går in med inställningen att jag ska vinna. Allt!

Au revoir!

Change your ways while you're young

Produktiv måndag. Mycket fix. Mycket don. Snart bär det iväg för kvalitetstid med O. En timmas träning på gymmet, sen hem och lite plugg och samla krafterna inför imorgon bitti då det väntar jympa med alla oldisar, även det med O. (Det är trevligt.)

Årets värsta regnskur kom förut, lyckligtvist satt jag inne i bibiloteket och pluggade med J. Lägligt tills jag skulle gå ut var det strålande solsken ute.

(f.ö. så är det allt nedlagt. ångest är nicknamet numera)

girlsen och jag kom på en pakt idag; vi går inte ut på hela veckan. Dock är vi rörande överens om att det kommer brytas, med besked, på torsdag. Något säger mig att MrCaj har ett finger med i spelet.

I'm off!
Ciao!

skjut mig

var ungefär den känslan som infall sig i mitt medvetande imorse när jag vaknade. Hur som helst har jag slagit hål på myten kring mrX. Han är inte så bra som jag trodde.

However! Idag är det måndag och det betyder ny vecka och det betyder nya tag. Så; här sitter jag, två timmar innan jag har föreläsning och pluggar inför seminariet i eftermiddag. Idag ska jag tydligen tala inför hela klassen, 120 personer. Kul. (det är ju långt ifrån lika många som på RIM, så mao borde det gå galant!)

Nu har bästa A åkt, det var en trevlig helg. Lugn och skön, utan bakfylla (när hände det senast?) Tydligen blir det mer än helsatsning på torsdag på caj. Det borde väl bli som sist gång (då jag kröp ur taxin)

Nej; Komfortabel tillit

Ciao!
(ja, jag vet. det kan vara det tråkigaste inlägget ever. sorry)

tell me what you find...

....when you read my mind.
Ett mindre kaos är min lilla pundarkvart, men det får jag bjuda på!
Sist gång jag sa att jag INTE skulle gå ut, i onsdags, gick jag ut iallafall (med besked). Vi får se hur det blir. men just nu blir det en snyftare på burken, som ett led i A:s psykologsnack med mig. Jag måste slå hål på myterna kring MrX.
ciao! 

Ett rättsfall senare

och rapporten angående gårdagens afterwork på 8 glas och centrum är avlagd. Det var tydligen en magisk kväll fylld med ångest.

Ikväll, efter ytterligare en dag med mina paranteser, är det tydligen "the night". Och de som känner mig vet vad det innebär.

Nej: snabb frukost (hårdbröd med kokt ägg och kaviar) för att sedan hasta ner till stan för att möta upp bästa A.

Over and out!

Fuck you I’m a rockstar

klockan är verkligen 06:37 och jag sitter uppe och skriver på en seminarium. sjukligt seriöst. Hur som helst känner jag mig inte direkt 100, lite som om jag höll på att bli sjuk. men, det går väl att ta en 6a jäger på det så försvinner väl alla symptom? Ikväll sägs det vara kvällen det händer, å andra sidan säger tjejerna och jag det varje kväll.

Another head aches, another heart breaks I'm so much older than I can take And my affection, well it comes and goes I need direction to perfection

Au revoir!

You can fall for pretty strangers and the promises they hold

En av de bästa och mest spelade låtarna just nu är Romeo and Juliet med the killers, älskade the killers.
nåväl, hittade päronen och fick guida dem till hotellet och jävlar i havet vad många enkelriktade.jävla.gator det finns i den här skitstan. Dåliga cykelbanor och enkelriktade kan vara dagens i-landsproblem.
Borde få läst ett rättsfall till idag. 
På återseende. Ciao! 
(och det enda jag kunde tänka på var ditt sneda leende. det som får mig att falla?)

Ambitiös oreda

borde det väl ändå vara att ha några rättsfall på soffbordet, en lagbok i soffan och tummisar högt och lågt.
Nu: utryckning då päronen inte hittar sitt hotell som ligger i centrala jkpg.
Ciao!


och en blogg är född

igen. jag överger academybase.com och fortsätter mitt bloggande


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0